Melancholia


Melancholia

Melancholia

Dagens filmtips blir filmen Melancholia som är Lars von Triers senaste film. Filmen är uppdelad i två delar. I första delen får vi följa med när Kirsten Dunst rollfigur har gift sig med Alexander Skarsgård. I andra delen får vi följa med Kirsten Dunst och Hennes systers relation utvecklas samtidigt som en planet är på väg att krocka med jorden.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Melancholia ska vara Lars von Triers nya stora filma, den har även fått pris i Cannes även om han har blivit portad. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här filmen, den var fin men kändes väldigt konstig och tror inte att den kommer slå stort bland biobesökarna i Sverige tyvärr. Den är väldigt speciell och inte mainstream om vi säger så. Ibland gillar jag den här typen av filmer, men även om den här filmen var vacker så tyckte jag att filmen var väldigt seg och den föll inte mig i smaken allt för mycket. Vad tycker ni som har sett filmen? Tycker ni den är bättre än hans tidigare film Antichrist ?

Filmtrailer:

Betyg: 3 Hästar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. mackan says

    ”Personligt till dom som har hand om den här sidan” Tja sorry men visste inte hur jag skulle få tag på er annars. Jag har följt er riktigt länge nu och nästan sett alla filmer som ni har sagt. Smaken är super hos er (men) sen när ni ändrade så att man får klicka på en ”kategori” så har det blivit ett riktigt mycket klickande! så ändra så det inte är lika många kategorier!!Tack!!

Speak Your Mind

*