Battleship


Battleship

Battleship

Morgonens filmtips är filmen Battleship som basseras löst på spelet sänka skepp. Det börjar med att NASA skickar ut en signal i rymden mot en planet som skulle kunna ha liv på sig. Dock svarar planeten med att försöka invadera jorden. En film med mycke action men lite väl lite handling.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Battleship bjuder på en hel del action men tyvärr inte så mycket mer än så. Som med många filmer där en svensk skådespelare är med så marknadsförs den väldigt hårt. Tyvärr så är inte Alexander Skarsgårds med så mycket i den här filmen vilket är tråkigt då de känns som att de kunde ha gett filmen ett litet uppsving. Även Liam Neeson är med i filmen utan att synas allt för mycket tyvärr. Den som syns en hel del i filmen är Taylor Kitsch som spelar Skarsgårds lillebror, tyvärr gör han inget märkvärt intryck på en. Sen ska det sägas att en film som avslutas med att det basseras på spelet sänka skepp inte kan ge er allt för stora förhoppningar, så går ni in med låga förhoppningar så kanske ni inte kommer bli så besvikna av filmen. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg : 2 träffar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Om man får vara så ytlig, så verkar det ju vara en typisk sådan film, med mycket action och inte vidare mycket handling. Och med ytlig, så tänker jag också på att jag gått på filmaffischen också…lite tråkigt, för egentligen verkar ju idén lite rolig sådär.

    🙂

  2. Bra action men handlingen o skådespeleriet förstör hela filmen .
    Man blev så besviken när man såg sån bra action gå till spillo , för man kunde ha använt det på ett bättre sätt . Bättre handling andra skådisar o voilá 9 av 10 istället för5, 6av10

Speak Your Mind

*