Ben Foster

Ben Foster
Namn: Ben Foster
Född: 1980-10-29
Övrigt:
Ben Foster , född 29 okt 1980 , i Boston, Massachusetts.
Hans passion för att agera upptäcktes tidigt.
Efter att ha gått Interlochen Theater Arts sommarskola vid 14 års ålder i Interlochen , Michigan, var det bara en tidsfråga innan Ben hoppade av gymnasiet vid 16 års ålder och flyttade till Los Angeles, Kalifornien , där han nästan omedelbart lyckades.

Contraband

Contraband

Ett av dagen filmtips är filmen Contraband där vi får träffa Chris Farraday som gör allt för att skydda sin familj. När hans frus bror hamnar i knipa så blir det upp till Chris att göra allt för att ställa det till rätta. Vilket leder till att han måste återvända till gamla liv som smugglare, som han lovade sin fru att han aldrig skulle göra igen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Mechanic

The Mechanic

The Mechanic

Morgonens filmtips blir filmen The Mechanic. I filmen The Mechanic så får vi följa en torped som alla ringer om det är så att de har ett problem att lösa. Torpeden spelas av Jason Statham som en dag får ett lite jobbigare uppdrag än vanligt. Efter de svåra uppdraget så tar han på sig att lära upp en ny ung man till yrket att vara en torped, ända problemet är dock att den han lär upp har en tidigare koppling till ett av hans offer.

Läs mer om filmen samt se trailer…