Mark Wahlberg

Mark Wahlberg
Namn: Mark Wahlberg
Född: 1971-06-05
Övrigt:
Mark Robert Michael Wahlberg är född Juni 5, 1971 i den fattiga arbetarklassen i Boston kallas Dorchester, yngst av nio barn.
Hans föräldrar var Alma & Donald Wahlberg.
Den stora Wahlberg kullen hade inte mycket när de växa upp , särskilt efter hans föräldrar skilde sig när han var elva .
Wahlberg hoppade av gymnasiet vid 14 års ålder ( men senare fick sin GED ) att föra ett liv av småbrottslighet och droger.
Den unge mannen hade också ett våldsamt drag.
Vid 16 års ålder, blev han dömd för övergrepp mot två vietnamesiska män efter att han hade försökt att råna dem.

Transformers: Age of Extinction

transformers-age-of-extinction-poster

Transformers: Age of Extinction

Dagens filmtips är den nya Transformers filmen. Filmen tar vid efter att ett stort slag har lämnat en jättelik stad i ruiner men resten av världen har klarat sig. Samtidigt som mänskligheten försöker bygga upp samhället igen så visar det sig att en grupp människor med onda avsikter har andra planer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Lone Survivor

Lone Survivor

Lone Survivor

Dagens filmtips är Lone Survivor. Filmen är baserade på verkliga händelser där vi får följa fyra Navy SEALs på ett hemligt uppdrag. Operation Red Wings heter uppdraget och deras mål är att döda en ökänd Talibanledare Ahmad Shahd i Juni 2005. Men uppdraget går inte som planerat och vi får följa när dom försöker ta sig därifrån.

Läs mer om filmen samt se trailer…

2 Guns

2 guns

2 Guns

Kvällens filmtips är 2 Guns där vi får följa två män, Robert Trench (Denzel Washington) och Michael Stigman (Mark Wahlberg), bestämmer sig för att råna en bank. Båda har olika motiv till det och utnyttjar varandra för att kunna genomföra rånet. Det visar sig dock finnas mycket mer pengar än de trodde och de blir snart jagade av pengarnas riktiga ägare. De upptäcker att de inte kan lita på nån, inte ens varandra men tvingas ändå hålla ihop om de ska ha en chans.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Pain & Gain

pain_and_gain

Pain & Gain

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Pain & Gain. Här får vi följa en trio av personliga tränare som planerar ett kidnappningsförsök som går galet fel från början till slut. Filmen är baserad på verkliga händelser och i huvudrollerna ser vi bland annat Mark Wahlberg och Dwayne Johnson.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Ted

ted

Ted

Eftermiddagens filmtips är filmen som kommer vara årets komedi, och det är ingen mindre än filmen Ted. Här får vi följa hur en liten pojke får sin önskan i uppfyllelse vilket leder till att han får en livs levande nallebjörn som kan prata och leka med han. Och där slutar oftast de vanliga sagorna men den här historien tar oss med på vad som händer när den lilla pojken har växt upp och fortfarande är vän med sin talande nallebjörn.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Contraband

Contraband

Ett av dagen filmtips är filmen Contraband där vi får träffa Chris Farraday som gör allt för att skydda sin familj. När hans frus bror hamnar i knipa så blir det upp till Chris att göra allt för att ställa det till rätta. Vilket leder till att han måste återvända till gamla liv som smugglare, som han lovade sin fru att han aldrig skulle göra igen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Fighter

The Fighter

Här kommer ett framtida filmtips, The Fighter som basseras på en sann händelse. I filmen får vi följa Micky Ward som spelas av Mark Wahlberg växa upp i skuggan av hans äldre bror Dickie Eklund som spelas av Christian Bale. Dickie blev en lokalkändis efter att han vann över Sugar Ray Leonard, detta levar han vidare på medan han hamnar allt djupare i missbruk. Samtidigt försöker han leva vidare sina boxningsdagar genom sin yngre bror som alltid har sett upp till sin bror. I The Fighter får vi följa en tragisk och komiskt resa genom livet för Micky Ward.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

The Other Guys

The Other Guys

The Other Guys

Kvällens filmtips blir The Other Guys, som är en komedifilm. I The Other Guys så får vi följa två poliser som inte direkt passar så bra ihop i början. Den ena är en tillbakadragen polis som trivs att sitta vid sitt skrivbord hela dagen medan den andra vill ut och göra ”riktigt” polis arbete.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…