2 Guns


2 guns

2 Guns

Kvällens filmtips är 2 Guns där vi får följa två män, Robert Trench (Denzel Washington) och Michael Stigman (Mark Wahlberg), bestämmer sig för att råna en bank. Båda har olika motiv till det och utnyttjar varandra för att kunna genomföra rånet. Det visar sig dock finnas mycket mer pengar än de trodde och de blir snart jagade av pengarnas riktiga ägare. De upptäcker att de inte kan lita på nån, inte ens varandra men tvingas ändå hålla ihop om de ska ha en chans.


Filmkritikerna diskuterar:

Emelie Ljung:
Handlingen i den här filmen är inget originellt men filmen lyckas ändå vara spännande och underhållande. Redan från början hålls spänningen uppe och fortsätter sedan med några oväntade vändningar i handlingen. Det är ibland lite förutsägbart men det förlåter man eftersom filmen ändå är underhållande och bjuder på många skratt.
Skådespelarna gör en god insats och passar bra ihop som den något ofrivilligt sammansatta duon. Man kan säga att man får ungefär vad man förväntar sig men att man faktiskt är nöjd med det när man lämnar biosalongen. Jag gillade den här filmen och funderar ni på att se den, gör det!

Filmtrailer:

Betyg : 4 Pistoler av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*