Pain & Gain

pain_and_gain

Pain & Gain

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Pain & Gain. Här får vi följa en trio av personliga tränare som planerar ett kidnappningsförsök som går galet fel från början till slut. Filmen är baserad på verkliga händelser och i huvudrollerna ser vi bland annat Mark Wahlberg och Dwayne Johnson.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Fast & Furious 6

Fast-Furious-6

Fast & Furious 6

Dagens filmtips är Fast and the Furious 6. Hela Dom’s (Vin Diesel) crew tillika familj lever gott efter deras sista äventyr i Rio de Janeiro. Dom och Brian (Paul Walker) håller ihop men alla de andra är spridda över världen, inkapabla till att återvända hem till USA och det liv som de alla saknar. Medan de, före detta, kriminella lever ett stillsamt liv håller agenten Hobbs (Dwayne ”The Rock” Johnson) på att jaga en hänsynslös bilburen liga som varken skyr landgränser eller andras liv för att få vad de vill. Ligan leds av den förre militären Shaw (Luke Evans). Hobbs inser att ligan är för mycket för honom själv att tackla och söker hjälp av Dom, Brian och de andra. I utbyte ska de få sina liv tillbaka hemma i USA. Dessutom har Hobbs intressant information om en gammal bekant som alla fram tills nu trott varit död.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Fast & Furious 5

Fast & Furious 5

Fast & Furious 5

Kvällens filmtips blir filmen Fast & Furious 5 som har biopremiär den 4 Maj 2011. I filmen får vi följa Domnic och hans gäng som återigen hamnar på fel sida av lagen och som inte det skulle vara nog så får de även en hänsynslös polis efter sig som spelas av Dwayne Johnson.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Planet 51

Planet 51

Lem är en helt vanlig alien med ett helt vanligtliv, bra jobb och allt man kan önska sig. En dag förändras hans liv när ett rymdskepp landar på hans planet och kapten Charles T Baker kommer in i hans liv. Vi får se en god vänskap växa fram och kampen för att få hem kaptenen till sin hemplanet – Jorden.
[Read more…]