Amy Adams

Amy Adams
Namn: Amy Adams
Född: 1974-08-20
Övrigt:
Amy Adams föddes i Italien av sina amerikanska föräldrar Kathryn och Richard Adams, medan hennes far var en amerikansk servicetekniker.
Hon växte upp i en mormon familj med sju barn i Castle Rock , Colorado.
Adams sjöng i skolkören på Douglas County High School och var lärling dansare på en lokal dansgrupp , med ambitionen att bli en ballerina .

American Hustle

americanhustle

American Hustle

Kvällens filmtips är American Hustle. I filmen får vi följa bedragaren Irving Rosenfeld och hans smarta och förföriska kumpan Sydney Posser som lever i överflöd tack vara sina bedrägerier som dom har genomfört. Men för att undvika att åka fast bestämmer de sig både att samarbeta med FBI.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Man of Steel

man-of-steel

Man of Steel

Måndagens filmtips är ingen mindre än Man of Steel, som är en väntad blockbuster den här sommaren. Vi får åter träffa Clark Kent, som tvingas att konfrontera vem han faktiskt är och vad han kan göra när ett gäng folk från hans planet väljer att attackera jorden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sunshine Cleaning

Sunshine Cleaning

Filmtipset idag handlar om den ensamstående mamman Rose. I High School var hon populär och alla killar tyckte om henne. Därefter blev hon gravid och hon blev städare. För att få in mer pengar beslutar hon sig för att starta en städfirma med sin syster Norah. Därmed får vi se alla roliga och mindre roliga saker de två systrarna får vara med om…

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Fighter

The Fighter

Här kommer ett framtida filmtips, The Fighter som basseras på en sann händelse. I filmen får vi följa Micky Ward som spelas av Mark Wahlberg växa upp i skuggan av hans äldre bror Dickie Eklund som spelas av Christian Bale. Dickie blev en lokalkändis efter att han vann över Sugar Ray Leonard, detta levar han vidare på medan han hamnar allt djupare i missbruk. Samtidigt försöker han leva vidare sina boxningsdagar genom sin yngre bror som alltid har sett upp till sin bror. I The Fighter får vi följa en tragisk och komiskt resa genom livet för Micky Ward.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…