Ted


ted

Ted

Eftermiddagens filmtips är filmen som kommer vara årets komedi, och det är ingen mindre än filmen Ted. Här får vi följa hur en liten pojke får sin önskan i uppfyllelse vilket leder till att han får en livs levande nallebjörn som kan prata och leka med han. Och där slutar oftast de vanliga sagorna men den här historien tar oss med på vad som händer när den lilla pojken har växt upp och fortfarande är vän med sin talande nallebjörn.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman: Ted är garanterat årets roligaste film, med Seth MacFarlane som håller i trådarna kan man inte förvänta sig något annat heller. Alla som har sett någon av hans tidigare serier så som Family Guy, American Dad m.m. kommer att älska Ted. Den här gången så är Seth inte bara mannen bakom kameran eller den som varit med och skrivit om filmen. Han är även rösten till den gulliga lilla nallebjörnen som inte är lika gullig längre när den vuxit upp. Med sig har Seth arbetat ihop med Alec Sulkin och Wellesley Wild som han jobbar med när han skapar serien Family Guy. Den lilla pojken som växer upp i filmen spelas av ingen mindre än Mark Wahlberg som gör rollen som John Bennett galant. För han finner snart att det inte är lätt att balansera vuxen livet och samtidigt hålla kvar vid sin bästa vän Ted. I filmen har vi även den charmerande Mila Kunis som spelar rollen som John Bennetts flickvän och hon börjar tröttna på John och Teds relation. Det här är helt klart en film ni ska gå och se för jag garanterar att ni kommer att skratta. Vad tycker ni som har hunnit med att se filmen?

Filmtrailer:

Betyg : 5 Sam J. Jones av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Var tvungen att kolla in trailern och känner att jag bara MÅSTE se den! Sjuk story! 🙂

 2. Kerry Branting says

  Från 11år??
  Katastrof för barn!
  Man röker på, super, snortar kox har sex med en kvinna med hjälp av en palsternacka och blir befordrad för detta!!
  Nallen tar hem kvinnliga horor som bajsar på golvet, man talar illa om homusexuella…
  Bara för att nämna något..
  Definitivt en dålig barnfilm, man får som vuxen sitta och förklara det mesta och berätta att så är det verkligen inte ok att göra.
  Budskapet är en katastrof, ta bort filmen från barnhyllorna nu!

Speak Your Mind

*