The Other Guys


The Other Guys

The Other Guys

Kvällens filmtips blir The Other Guys, som är en komedifilm. I The Other Guys så får vi följa två poliser som inte direkt passar så bra ihop i början. Den ena är en tillbakadragen polis som trivs att sitta vid sitt skrivbord hela dagen medan den andra vill ut och göra ”riktigt” polis arbete.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Så vad ska man säga om den här filmen, gillar man Will Ferrell filmer så kommer man också gilla den här filmen. Will Ferrel och Mark Wahlberg gör sig riktigt bra ihop på den vita duken och det är något som jag inte riktigt trodde att de skulle göra innan jag såg den här filmen. Men vill ni se en rolig komedi där ni kommer få en del skratt, ja då ska ni ta och se filmen The Other Guys

Filmtrailer:

Betyg: 3,8 poliser av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Hehe ;).
    Japp och denna är också skitbra! Rolig som fän :).

  2. Språkpolisen says

    Hej!
    Jag skulle bara vilja tipsa er att om ni ska försöka driva en seriös sajt så borde ni lära er skriva grammatiskt korrekt. Det som ni gör mest fel på är s.k. särskrivningar. I svenskan särskriver man inte något alls. Dvs. heter det polisarbete och inte polis arbete. Om man känner sig osäker t.ex. vid ett ord som börjar med ett engelskt ord kan man sätta ett bindestreck t.ex. Android-telefon.
    Styr upp!!!

Speak Your Mind

*