Bruce Willis

Bruce Willis
Namn: Bruce Willis
Född: 1955-03-19
Övrigt:
Bruce Willis växte upp i Penns Grove, New Jersey, och tog studenten där innan han flyttar till New York för att bli skådespelare. Han jobbade i en bar tills dess att han fick roller.
Samtidigt en natt i baren så blev han sedd av en rollsättare som tyckte om hans personlighet och behövde en bartender för en liten filmroll.

RED 2

red2

RED 2

Ett av dagens filmtips är ingen mindre än filmen RED2, där vi åter får träffa den pensionerade CIA-agenten Frank Moses. Även denna gång så återförenas han med ett gäng gamla eliteagenter från hela världen. Denna gång är dom på jakt efter en försvunnen bärbar kärnladdning.

Läs mer om filmen samt se trailer…

A Good Day to Die Hard

a-good-day-die-hard-poster

A Good Day to Die Hard

Morgonens filmtips tillhör tyvärr inte till kategorin bra filmer. Det är A Good Day to Die Hard, den femte Die Hard filmen i serien. Bruce Willis är tillbaka som vår allas favoritpolis John McClane. Den här gången hamnar han i trubbel i Ryssland då han åker till Moskva för att hjälpa sin son Jack. Det dröjer inte lång tid innan de båda får Rysslands undre värld efter sig.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Looper

Looper

Looper

Måndagens filmtips är filmen Looper som går upp på bio i slutet av veckan. Looper utspelar sig i framtiden, där vi får följa Joe som jobbar åt maffian genom att döda och göra sig av med folk Maffian vill eliminera, vilket dom gör genom att skicka tillbaka folk 30 år i tiden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Expendables 2

the expendables 2

The Expendables 2

Kvällens filmtips är The Expendeables 2 som har Sverigepremiär den 22 augusti. Gänget har åter samlats för att utföra farliga uppdrag som ingen annan klarar av. Och den här gången har dom samlat ännu mer action ikoner än tidigare. I tvåan får vi följa hur dom ger sig ut på hämnd och det blir blodigt och våldsamt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

Dagens filmtips är Moonrise Kingdom. Den handlar om Sam, som är en scout, och Suzy som bor tillsammans med sin familj som hon är väldigt trött på. När de flyr får de hela scoutkåren, polisen och andra anhöriga efter sig, och man får följa Sam och Suzy när de försöker fly ifrån alla.

Läs mer om filmen samt se trailer…

RED

RED

Dagens filmtips är filmen RED där vi får följa Bruce Willis som Frank en före detta CIA agent. Hemligheter som Frank känner till gör att han har nu blivit en måltavla. Han måste sammankalla sitt gamla gäng igen för att ta reda på vem det är som försöker döda han och varför.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Döden klär henne

Döden klär henne (Death Becomes Her)

Dagens filmtips är Robert Zemeckis komedi om Madeleine (Meryl Streep), en skådespelerska som är gift med den trogne maken Ernest (Bruce Willis) som tidigare varit förlovad med författarinnan Helen (Goldie Hawn). Madeleine och Helen är på grund av detta triangeldrama ärkefiender och efter att Helen återhämtat sig från ett nervöst sammanbrott beslutar hon sig för att hämnas på Madeleine och ta död på henne. Detta kommer visa sig vara svårare än hon tror då tjejerna tar sig hjälp av samma hemliga vapen…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Cop out

Cop out

En komedi där vi får följa med två poliser på ett äventyr omfattar ett stulet baseball kort och samtidigt som de letar efter kortet så försöker de även rädda en kvinna. Och allt detta medans de skjuts på dom hejvilt genom hela filmen. I filmen har vi Bruce Willis och Tracy Morgan som står för huvudrollerna sen har vi även Kevin Smith med som står för regin av filmen.
[Read more…]