Bill Murray

Bill Murray
Namn: Bill Murray
Född: 1950-09-21
Övrigt:
Bill är den femte av nio barn till Edward och Lucille Murray.
Han och de flesta av hans syskon arbetade som caddies , som betalade hans undervisning till Loyola Academy.
Han skrev in sig vid Regis College i Denver för att studera pre -med , men hoppade av efter att ha gripits för marijuana innehav.
Han gick sedan National Lampoon Radio Hour med andra medlemmar Dan Aykroyd , Gilda Radner och John Belushi.

The Monuments Men

TheMonumentsMen

The Monuments Men

Morgonens filmtips är The Monuments Men, en film av och med George Clooney. Filmen är baserad på en sann historia där vi får följa ett gäng soldater som har fått ett nästintill omöjligt uppdrag, nämligen att rädda konsten under andra världskriget innan tyskarna hinner förstöra den.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

Dagens filmtips är Moonrise Kingdom. Den handlar om Sam, som är en scout, och Suzy som bor tillsammans med sin familj som hon är väldigt trött på. När de flyr får de hela scoutkåren, polisen och andra anhöriga efter sig, och man får följa Sam och Suzy när de försöker fly ifrån alla.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Get Low

Get Low

Get Low

Dagens filmtips blir filmen Get Low, där vi får följa berättelsen om Felix Bush liv som spelas av Robert Duval. Get Low känns som en saga som berättas där du inte kan vara helt säker på vad som har hänt på riktigt och vad som bara är påhittat. Filmen bygger på att Felix Bush lever som en eremit i Tennessee tills den dagen han börjar planera sin egna begravning, han vill nämligen medverka på sin egna begravning och alla är välkomna dit så länge de har en historia att berätta om han. Då filmen utspelar sig på 1930 talet så var det inte så jätte vanligt att man hade sin begravning medan man fortfarande var vid livet, så ryktet om hans begravning spreds som en löpeld.

Läs mer om filmen samt se trailer…