Looper


Looper

Looper

Måndagens filmtips är filmen Looper som går upp på bio i slutet av veckan. Looper utspelar sig i framtiden, där vi får följa Joe som jobbar åt maffian genom att döda och göra sig av med folk Maffian vill eliminera, vilket dom gör genom att skicka tillbaka folk 30 år i tiden.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Looper var mycket bättre än jag hade trott, gillar filmer som inte alltid håller sig till de vanliga Hollywood sättet då man kan lista ut exakt allt som kommer hända innan de händer. Filmen är välgjord och visst tänker man på de hela med tidsresor och hur folk åker tillbaka för att träffa sig själv så blir man lätt virrig i huvudet. Men både Bruce Willis och Joseph Gordon-Levitt gör ett riktigt bra jobb i filmen. Om man inte vet om att Joseph är med i filmen lär de ta ett litet tag innan man ser att det är han. Dom har verkligen lyckats bra med att få honom att likna en yngre Bruce. Utöver de så är det en underhållande framtids action och inget kan ju gå fel med det.

Filmtrailer:

Betyg : 4 Ögondroppar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. stefan fritzon says

    Jag tycker att han unga killen borde flyga tillbaks i tiden och fortsätta att jobba som en Looper eftersom om han sköt sig själv och pojkens mamma inte blev sköten då skapades inte den onda maffia ledaren som avslutade loopar. Då borde de fortsätta och han som kille borde aldrig sluta typ..

    Men det skulle kanske blevit lite rörigt i filmen.

Speak Your Mind

*