Tracy Morgan

Tracy Morgan
Namn: Tracy Morgan
Född: 1968-11-10
Övrigt:
Är en aktiv stå-upp komiker.

Why Stop Now

Why Stop Now

Dagens filmtips är komedin Why Stop Now. Här får vi följa piano underbarnet Eli, som gör allt för att hålla ihop familjen. Hans mamma är en missbrukare och hans lillesyster har en strumpa på handen som hon pratar genom hela tiden. Samtidigt som han försöker hålla koll på sin familj har han även sin livs största piano audition. Men frågan är om han ska hinna med allt när den lokala langaren Sprinkles lägger sig i hans dag.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Death at a Funeral

Death at a Funeral

Kvällens filmtips är Death at a Funeral där vi får följa allt som sker vid en begravning och allt som inte borde ske vid en begravning. Allt från att kroppen som ska begravas kommer bort till att mörka familje hemligheter håller på att avslöjas för resten av släkten. Chris Rock och Martin Lawrence som spelar bröder i filmen som inte riktigt kan komma överens och de har svårt att släppa gammalt groll.
[Read more…]

Cop out

Cop out

En komedi där vi får följa med två poliser på ett äventyr omfattar ett stulet baseball kort och samtidigt som de letar efter kortet så försöker de även rädda en kvinna. Och allt detta medans de skjuts på dom hejvilt genom hela filmen. I filmen har vi Bruce Willis och Tracy Morgan som står för huvudrollerna sen har vi även Kevin Smith med som står för regin av filmen.
[Read more…]