Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme
Namn: Jean-Claude Van Damme
Född: 1960-10-18
Övrigt:

Vid 12 års ålder , började Van Damme hans kampsporter utbildning på nationella centret Karate (National Center of Karate ) under ledning av Master Claude Goetz i Ixelles , Belgien.
Van Damme utbildad sig i 4 år och fick en plats på Belgiens Karate Team.
Under de kommande 6- år, tävlade han i både hel- kontakt och semi- kontakt matcher.

Kickboxer

Kickboxer

Kvällens filmtips är en film från 1989, Kickboxer med Jean-Claude Van Damme. I filmen får vi följa Kurt som åker till Thailand med sin bror Eric som ska tävla i Thaiboxning. Men det går inte riktigt som planerat och nu får Kurt sätta igång med träningen för att hämnas sin bror.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Expendables 2

the expendables 2

The Expendables 2

Kvällens filmtips är The Expendeables 2 som har Sverigepremiär den 22 augusti. Gänget har åter samlats för att utföra farliga uppdrag som ingen annan klarar av. Och den här gången har dom samlat ännu mer action ikoner än tidigare. I tvåan får vi följa hur dom ger sig ut på hämnd och det blir blodigt och våldsamt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Street Fighter

Street Fighter

Militärchefen Guile(Van Damme) och hans polare är förbannade på den elake tyrannen Bison(Raul Julia) som är allmänt elak mot världen. I förberedelserna för att störta Bison möter Guile en massa andra coola slagskämpar, som exempelvis Honda, Balrog oh Chun -Li. Tillsammans utkämpar de många bataljer i sin väg för att skapa fred i världen!
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…