Street Fighter


Street Fighter

Militärchefen Guile(Van Damme) och hans polare är förbannade på den elake tyrannen Bison(Raul Julia) som är allmänt elak mot världen. I förberedelserna för att störta Bison möter Guile en massa andra coola slagskämpar, som exempelvis Honda, Balrog oh Chun -Li. Tillsammans utkämpar de många bataljer i sin väg för att skapa fred i världen!

Filmkritikerna diskuterar:

Alx: Än en gång måste jag rekommendera en barsnlig film till era filmkvällar. Denna filmen bör tas med en nypa salt, exempelvis en söndagsrulle eller film med massa andra testosteronstinna killar(och tjejer för den delen). Jag såg denna filmen på bio och då kunde man köpa spelet samtidigt, vilket gjorde filmen så mycket bättre.  Ni som är födda på tidigt 80-tal lär ha mer nöje av den här filmen än ni som är födda på 70 eller 90 talet.

Slagsmålscenerna är helt ok men skådespeleriet är ingen oscarsnominering. Men va tusan gör väl det när Jean-Claude är med och slåss! Lite roligt rykte om filmen är att Zangief och Honda var ute och drack lite väl mycket öl en kväll under inspelningen så att de fick skjuta fram filmandet en dag.

Filmtrailer:

Betyg: 2,5 av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. den här filmen diggar jag 🙂

Speak Your Mind

*