Isla Fisher

Isla Fisher
Namn: Isla Fisher
Född: 1976-02-03
Övrigt:
Isla Fisher föddes av skotska föräldrar i Mellanöstern.
Hennes familj flyttade till Australien i början av 1980-talet.
Från en ung ålder Isla visade ett intresse för både skådespeleri och skrivande.
Vid nio års ålder var hon med i australiensiska TV-reklam.
Hon landade några små delar i den australiensiska tv-serien "Bay Cove " (1993) ( aka " Bay City ").
Detta ledde till en större del i serien " Paradise Beach " (1993).
1997 var hon vald av läsarna till FHM magazine som # 35 på listan över de " 100 sexigaste kvinnorna i världen " , och 2003 placerade hon sig på plats 26.

Hot Rod

Hot Rod

Dagens filmtips är komedin Hot Rod. Här får vi följa Rod Kimble som är en självutnämnd stuntman. Han förbereder sig för att göra det största hoppet i sitt liv och vi får följa med när han tränar inför hans livs stunt när han ska försöka hoppa 15 bussar för att samla in pengar till hans styvfars operation.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bachelorette

Bachelorette

Dagens filmtips är en komedi som heter Bachelorette. Här får vi följa tre tjejer som har varit vänner sen gymnasiet. Nu ska de alla vara brudtärnor till en tjej som de brukade snacka skit om bakom hennes rygg hela skoltiden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Rango

Rango

Rango

Dagens filmtips blir den animerade filmen Rango som har Johnny Depp som en av rösterna. Rango är en helt vanligt kameleont som drömmer om ett lite mer spännande liv där han är hjälten. En dag vänds Rangos liv upp och ner då hans terrarium ramlar av bilen och hamnar mitt ute i öken helt ensam, men efter ett tag hittar han en liten stad i öknen och tar chansen att vara den han alltid har velat vara.

Läs mer om filmen samt se trailer…