Johnny Depp

Johnny Depp
Namn: Johnny Depp
Född: 1963-06-09
Övrigt:
Född John Christopher Depp i Owensboro, Kentucky, den 9 juni 1963, växte Johnny Depp upp i Florida.
Han hoppade av skolan vid 15 års ålder i hopp om att bli rockmusiker .
Han frontade ett antal garageband.
Depp hamnade i skådespel yrket efter ett besök i Los Angeles , Kalifornien, med hans tidigare fru, Lori Anne Allison ( Lori A. Depp ) , som introducerade honom till skådespelaren Nicolas Cage .
Han gjorde sin filmdebut i Terror på Elm Street (1984).
År 1987 sköt han till stjärnstatus när han ersatte Jeff Yagher i rollen som polis under täckmantel Tommy Hanson i den populära tv-serien " 21 Jump Street " (1987).
År 1990 , efter många roller i teen - orienterade filmer , hans första av en handfull bra samarbeten med regissören Tim Burton kom till när Depp spelar titelrollen i Edward Scissorhands (1990).

Transcendence

transceposter

Transcendence

Kvällens filmtips är sci-fi filmen Transcendence . Där vi får följa en forskares jakt på AI och hur den leder han på en farlig väg när han försöker implementera sitt eget medvetande in i ett sånt program.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Lone Ranger

the-lone-ranger

The Lone Ranger

Kvällens filmtips är The Lone Ranger. Här får vi följa med på ett spännande och actionfyllt äventyr när historien om den maskerade hjälten tar vid. Indianen och krigaren Tonto återberättare historien som förvandlar John Reid från en laglydig åklagare till rättvisans legend.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Ed Wood

Ed Wood

Ed Wood

Dagens filmtips är Ed Wood. Den handlar om Ed Wood som är en regissör i Hollywood. En sak som sticker ut är att han är transvestit i filmen, men han är absolut inte homosexuell, och det klargör han flera gånger. Den här filmen handlar om den riktiga Ed Wood som var känd för att vara en av Hollywoods sämsta regissörer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Dark Shadows

Dark Shadows

Dark Shadows

Dagens filmtips är filmen Dark Shadows där vi får följa Barnabas Collins som är en vampyr. Barnabas har varit inlåst i nästan 200 år när han åter släpps lös i världen. Han finner snabbt att hans familjehem och familjeföretag har förfallit genom åren som har gått. Barnabas Collins inser snabbt att hans släktingar är i desperat behov av hans hjälp. Och han beslutar sig för att göra sitt bästa för att skydda dom.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Rango

Rango

Rango

Dagens filmtips blir den animerade filmen Rango som har Johnny Depp som en av rösterna. Rango är en helt vanligt kameleont som drömmer om ett lite mer spännande liv där han är hjälten. En dag vänds Rangos liv upp och ner då hans terrarium ramlar av bilen och hamnar mitt ute i öken helt ensam, men efter ett tag hittar han en liten stad i öknen och tar chansen att vara den han alltid har velat vara.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Dagens filmtips är Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides eller Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten som den heter på svenska. Filmen har världspremiär idag och det är en bra film för de som gillar hela den serien. I den här filmen får vi följa Jack Sparrow och Barbossa som ger sig ut på ett äventyr att försöka hitta ungdomens källa, men de upptäcker snart att de inte är ensamma om jakten för även Blackbeard och hans dotter är med på jakten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Tourist

The Tourist

The Tourist

Eftermiddagens filmtips blir filmen The Tourist, där vi får följa Johnny Depp spela en förvirrad turist som har blivit förväxlad med en ekonom som har stulit en massa pengar från en skurk. På sin resa möter han Elise som är kär i ekonomen springer på Johnny Depp och deras äventyr går samma väg.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Blow

Blow

Blow

I Blow så får vi följa George Jung (Johnny Depp) uppväxt och hur han arbetar sig uppåt inom världen av droger tills han blir den ledande importören av kokain till USA. Filmen är basserad helt på hans liv och vi får följa han genom hans upp och nergångar.
[Read more…]