Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Namn: Sarah Jessica Parker
Född: 1965-03-25
Övrigt:
Sarah Jessica Parker föddes 25 mars 1965 , i Nelsonville , Ohio, till föräldrar Stephen Parker och Barbra Forste.
Sarah Jessica hade nu tre helsyskon och 4 syskon hälften.
Utbildad i sång och balett, var Sarah gjuten i Broadway produktionen av "The Innocents ", som fick hennes familj att flytta till New Jersey.
Redan en professionell artist var Sarah perfekt för "The Sound of Music" och landade ledningen i Broadway körningen av "Annie".

Ed Wood

Ed Wood

Ed Wood

Dagens filmtips är Ed Wood. Den handlar om Ed Wood som är en regissör i Hollywood. En sak som sticker ut är att han är transvestit i filmen, men han är absolut inte homosexuell, och det klargör han flera gånger. Den här filmen handlar om den riktiga Ed Wood som var känd för att vara en av Hollywoods sämsta regissörer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Family Stone

The Family Stone

Meredith Morton (Sarah Jessica Parker) är huvudpersonen i det här filmtipset. Meredith ska fira jul hos och bli presenterad för sin fästmans (Dermot Mulroney) familj och får ett minst sagt kallt bemötande. Meredith blir anklagad för att vara både det ena och det andra. Då Meredith känner sig utfryst ringer hon ditt sin syster (Claire Danes) och känslor rörs upp…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sex And The City 2

Sex and the City 2

Två år har gått sedan hela dramat kring Carries giftermål utspelade sig och de lever lyckliga, respektive huvudperson lever sina liv och är framgångsrika. Trots deta tar de en paus från vardagen och reser till ett land i mellanöstern, utsätter sig för en och annan komiskt situation och träffar på en och annan rolig människa.
[Read more…]