The Tourist


The Tourist

The Tourist

Eftermiddagens filmtips blir filmen The Tourist, där vi får följa Johnny Depp spela en förvirrad turist som har blivit förväxlad med en ekonom som har stulit en massa pengar från en skurk. På sin resa möter han Elise som är kär i ekonomen springer på Johnny Depp och deras äventyr går samma väg.


Filmkritikerna diskuterar The Tourist:

Erik: Så vi har filmen The Tourist där de slänger in två super stjärnor, men det blir ändå ingen höjdare. Filmen känns sval och inget av de man får se i filmen överaskar en något. Det känns som både Angelina Jolie och Johnny Depp går per automatik i den här filmen. Det känns inte som att de har någon vidare inlevelse i den här filmen utan som de känns mer som de har kollat på klockan hela filmen för att se när den ska ta slut. Handlingen i filmen känns igen från en mängd andra filmer där en person hamnar i fara bara för att han antas vara någon annan. För att vara en action film så innehåller den inte mycket action. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer för filmen The Tourist:

Betyg: 2 Identiteter av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. ur kass och urflippad film.. jag fattade inte vad som skulle vara så bra med den?
    Den var typ överspelad, kändes som dom ville för mycket, men inte fick till någonting rätt.. misslyckat helt enkelt, synd och slöseri av två grymma skådisar som tillsammans blir ett botten napp !!

Speak Your Mind

*