Angelina Jolie

Angelina Jolie
Namn: Angelina Jolie
Född: 1975-06-04
Övrigt:
Att växa upp i Los Angeles gjorde att Jolie inte var främmande för filmindustrin. Hon är dotter till Oscar -vinnande skådespelaren Jon Voight.
Hon utbildade sig senare och utförs på Lee Strasberg Theatre Institute, där hon sågs i flera teateruppsättningar.
Hon arbetade som professionell modell i London, New York och Los Angeles, och har även medverkat i musikvideos för artister som Meat Loaf , Lenny Kravitz, Antonello VENDITTI och The Lemonheads.

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

Dagens filmtips blir filmen Kung Fu Panda 2 där vi får följa Po när han åter igen måste möta en ond fiende. Den här gången måste han samtidigt komma över sitt förflutna för att kunna besegra den nya fienden som har skaffat sig ett nytt och mäktigt vapen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Tourist

The Tourist

The Tourist

Eftermiddagens filmtips blir filmen The Tourist, där vi får följa Johnny Depp spela en förvirrad turist som har blivit förväxlad med en ekonom som har stulit en massa pengar från en skurk. På sin resa möter han Elise som är kär i ekonomen springer på Johnny Depp och deras äventyr går samma väg.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Changeling

Changeling

Filmtipset idag är filmen Changeling som handlar om den sanna historien om Christine Collins som en dag kommer hem efter jobbet och upptäcker att hennes son inte har kommit hem. Hon tar kontakt med polisen och efter 5 månader har de hittat hennes son. Men hon ser direkt att pojken är en bedragare och hon vänder sig till polisen återigen för hjälp men denna gång vägrar de tro på henne…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Salt

Salt

Ett av dagens filmtips är Salt där vi får följa Evelyn Salt (Angelina Jolie) som är en CIA agent som har svurit en ed om trofast tjänst för sitt land. Men en dag kommer en rysk man till CIA och anklagar Salt för att vara en rysk spion. Av rädsla för sin man som hon tror kan vara i fara så flyr Salt och får hela CIA efter sig.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…