Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides


Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Dagens filmtips är Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides eller Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten som den heter på svenska. Filmen har världspremiär idag och det är en bra film för de som gillar hela den serien. I den här filmen får vi följa Jack Sparrow och Barbossa som ger sig ut på ett äventyr att försöka hitta ungdomens källa, men de upptäcker snart att de inte är ensamma om jakten för även Blackbeard och hans dotter är med på jakten.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Gillar du alla tidigare Pirates of the Caribbean så kommer du även gilla den här. I den här filmen finner vi varken Orlando Bloom eller Keira Knightley vilket gör att vi får se Johnny Deep ännu mer. Dom har även slängt in Penélope Cruz i den här historien som Blackbeards dotter och självklart har Johnny Depp känslor för henne. Även i den här filmen spelar dom väldigt bra ihop och jag gillar dom sen tidigare i filmen Blow där de har ett hett och passionerat förhållande eller något åt det hållet i alla fall. Men något jag kände när jag såg den här filmen jämfört med de tidigare filmerna var att den här inte riktigt höll samma tempo tyvärr.

Filmtrailer:

Betyg: 3,5 Skägg av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB
Läs vad expressen tycket om filmen här

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Jag ska se filmen i helgen på IMAX 3D 😀

    Btw, Såg att ni hade era filmer på Videofy. HUr funkar det med rättigheter? Jag vågar knappt lägga in bakgrundsmusik till mina filmer som jag laddar upp där.. =)

Speak Your Mind

*