Abigail Breslin

Abigail Breslin
Namn: Abigail Breslin
Född:
Övrigt:
Det är inte förvånande att Abigail Breslin växer upp och blir en skådespelerska - hennes äldre bror är barn skådespelaren Spencer Breslin. Hon får verkligen karaktärerna hon spelar att lysa.

The Call

The-Call

The Call

Kvällens filmtips är den spännande filmen The Call. Här får vi följa Jordan Turner som jobbar som en larmoperatör. Men en dag gör hon ett fel under ett samtal som får en ung kvinna kidnappad. Hon känner sig osäker på om hon vill fortsätta sitt jobb när ännu en ung kvinna kidnappas och Jordan blir inkallad för att försöka rädda henne.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

Kvällens filmtips är en film som har 5 år på nacken och det är Little Miss Sunshine. Här får vi följa en familj som är målmedvetna om att deras yngsta dotter ska komma till finalen i en skönhetstävling och i jakten på detta så färdas familjen genom landet i en gammal skåpbil.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Zombieland

Zombieland

Zombieland

Söndagens filmtips blir filmen Zombieland där vi får följa en blyg student som försöker nå sin familj och till sin hjälp har han en vapengalen man och på vägen hittar det även två systrar som försöker ta sig till en nöjespark i usa.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Rango

Rango

Rango

Dagens filmtips blir den animerade filmen Rango som har Johnny Depp som en av rösterna. Rango är en helt vanligt kameleont som drömmer om ett lite mer spännande liv där han är hjälten. En dag vänds Rangos liv upp och ner då hans terrarium ramlar av bilen och hamnar mitt ute i öken helt ensam, men efter ett tag hittar han en liten stad i öknen och tar chansen att vara den han alltid har velat vara.

Läs mer om filmen samt se trailer…

My Sister’s Keeper

My Sister’s Keeper

Filmtipset idag handlar om Kate, en ung tjej som i tidig ålder drabbas av leukemi. Hennes syster Anna avlas fram för att man ska kunna använda sig av blodet i navelsträngen för att hjälpa sin syster. Kate blir för stunden bättre men cancern kommer tillbaka och Anna blir tvungen att hjälpa henne ytterligare. När hon till slut är tvungen att donera en av sina njurar till Kate stämmer hon sina föräldrar…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…