My Sister’s Keeper


My Sister’s Keeper

Filmtipset idag handlar om Kate, en ung tjej som i tidig ålder drabbas av leukemi. Hennes syster Anna avlas fram för att man ska kunna använda sig av blodet i navelsträngen för att hjälpa sin syster. Kate blir för stunden bättre men cancern kommer tillbaka och Anna blir tvungen att hjälpa henne ytterligare. När hon till slut är tvungen att donera en av sina njurar till Kate stämmer hon sina föräldrar…

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: En väldigt sorglig film, man känner för familjen och Kate och deras situation. Sen börjar man ju tänka på etiken o hela det där. Är det rätt att avla fram ett barn i syfte att bli ett ”donatorbarn”?

Som film får jag väl tyvärr säga att den är ganska tråkig… Inga överdrivet spännande intriger och lite filmen blir dessutom lite smörig av alla ballader o ”wii alla ler mot varandra och är lyckliga” blä blä blä….. Såååå en sådär sevärd film blir min slutgiltiga beskrivning 🙂 Nån som har sett den redan?

Filmtrailer:

Betyg: 2,1 flintisar av 5 möjliga

Länkar om filmen:

IMDB.com

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. sv: vad kul att det uppskattas! absolut:)

  2. En blogg för mig, älskar film och tittar på det mesta. Kómmer titta in här då och då för filmtips =)

  3. Jag tyckte att den var hyfsad. Boken som den bygger på är bättre. Det jag INTE gillade med filmen är att slutet har ändrats jämfört med boken. Vilken idiotisk sak att göra! Utan att avslöja för mycket, så är bok-slutet en hak-tappare och mycket bättre än film-slutet.

  4. oj vad sorglig den låter :/

  5. Filmen tycker jag är bra. (: Jag har den hemma i filmhyllan. Jag har också läst boken och jag grät lika mycket när jag läste som när jag kollade på filmen. Jag ser goda kvalitéer i båda. Vill man ha ett alternativt slut kan man läsa boken om man sett filmen – eller tvärt om. (:

Speak Your Mind

*