Nicole Kidman

Nicole Kidman
Namn: Nicole Kidman
Född: 1967-06-20
Övrigt:
Elegant rödhårig Nicole Kidman , känd som en av Hollywoods bästa australiensiska import, var faktiskt född i Honolulu, Hawaii, till australiensiska föräldrar Anthony och Janelle Kidman .
Familjen flyttade nästan genast till Washington, DC, där Nicole far fortsätta sin forskning om bröstcancer.
Unga Nicole första kärlek var balett .
Hon arbetade regelbundet på Philip gatuteater, där hon en gång fick ett personligt brev med beröm och uppmuntran från publiken Jane Campion (då en film student) .

Grace of Monaco

grace_of_monaco_ver4_xlg

Grace of Monaco

Dagens filmtips är Gace of Monaco som är inspirerad av den sanna historien om en av tidernas största filmlegender, som på toppen av sin karriär lämnade Hollywood och fick hela kungariket.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bilder från Filmfestivalen i Cannes 2012

Nu kommer de efterlängtade bilderna som jag lyckades ta under min vistelse på filmfestivalen i Cannes 2012.

The Paperboy

The Paperboy

The Paperboy

Kvällens filmtips är filmen The Paperboy som kommer till Sverige i November. Här får vi följa historien om en ung man som återvänder till sitt familjehem i Florida för att hjälpa sin bror som är en reporter att ta reda på sanningen om en man som är dömd till döden, om det är så att han är oskyldig eller inte. I jakten på sanningen så faller han för fångens tjej vilket leder till en hel del konflikter.

Läs mer om filmen samt se ett filmklipp…

Just Go With It

Just Go With It

Just Go With It

Lunch tipset blir en komedi film med Adam Sandler som heter Just Go With It. Adam Sandler spelar en plastikkirurg som en gång i tiden blev bidragen precis innan han skulle gifta sig. Efter de har han knappt vågat komma någon tjej nära utan lever ett glatt live med one night stands, och han spelar alltid att han är gift så att han inte ska behöva något mer än just ett one night stand. Men en dag skiter sig hans vanliga rutin och han lyckas övertala sin bästa vän att spela hans fru.

Läs mer om filmen samt se trailer…