John Cusack

John Cusack
Namn: John Cusack
Född: 1966-06-28
Övrigt:

Med undantag av mamma Nancy ( en fd matteläraren ), är Cusack klanen alla showbusiness : pappa Dick Cusack är en skådespelare och filmskapare.
Liksom sin bror och systrar, blev John medlem i Chicago Piven Theatre Verkstad medan han fortfarande var i grundskolan.
Genom 12 års ålder hade han redan flera scenproduktioner , kommersiella overs röst och industriella filmer under bältet .
Han debuterade långfilm på 17 , båda tillsammans med Rob Lowe och Andrew McCarthy i den romantiska komedin klass (1983).

The Paperboy

The Paperboy

The Paperboy

Kvällens filmtips är filmen The Paperboy som kommer till Sverige i November. Här får vi följa historien om en ung man som återvänder till sitt familjehem i Florida för att hjälpa sin bror som är en reporter att ta reda på sanningen om en man som är dömd till döden, om det är så att han är oskyldig eller inte. I jakten på sanningen så faller han för fångens tjej vilket leder till en hel del konflikter.

Läs mer om filmen samt se ett filmklipp…

Hot tub time machine

Hot tub time machine

Hot tub time machine

Fyra killkompisar, som alla är uttråkad med sitt vuxna liv, reser tillbaka till 80 talet som är var deras storhetstid och detta är möjligt genom en badtunna som fungerar som en tidsmaskin. Kommer de gå i sina gamla fotspår eller kommer dom ta chansen att ändra på framtiden?
[Read more…]

2012

2012

2012 handlar om hur världen ska möta sina undergång på ett förutbestämt datum. Och när det börjar gå utför för jorden så får vi följa människornas kamp om att överleva. Vi får följa en splitrad familj återförens i katastrofen i deras gemensamma kamp för överlevnad.
[Read more…]