Hell Baby

HellBaby

Hell Baby

Ett av Lördagens filmtips är filmen Hell Baby, en bisarr komedi. Här får vi följa ett par som väntar sina första barn när det väljer att flytta in i ett av de mest hemsökta husen i New Orleans. Väl inflyttade börjar de hända väldigt hemska och roliga saker.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The way way back

the-way-way-back

The way way back

Dagens filmtips är drama komedin The Way Way Back. Här får vi följa den 14-årige Duncan som tvingas tillbringa sommarlovet ihop med sin mammas nya pojkvän och hans dotter. Det blir en tuff utmaning för Duncan speciellt då hans mammas pojkvän är extra dryg mot honom.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Warm Bodies

warm_bodies

Warm Bodies

Morgonens filmtips är den något ovanliga kärlekskomedin Warm Bodies. I filmen följer vi R, en vandrande och eftertänksam zombie med förkärlek för att samla på olika saker. Han bor på ett flygplan på en stor flygplats tillsammans med hundratals andra zombies. En till synes vanlig dag då R tillsammans med sina zombievänner är på jakt efter mat stöter han på Julie, dotter till den ledande militärchefen. Julie väcker saker inom R som han inte trodde var möjligt och efter en skakig start börjar de tillsammans resan mot att rädda världen och mänskligheten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Butter

Butter

Ett av onsdagens filmtips är komedin Butter, här får vi följa en adopterad liten flicka i en småstad som upptäcker sin talang för att göra skulpturer av smör. Men hon får snart erfara att smör skulpturer är något som folk i den lilla staden tar väldigt seriöst och motståndet blir tufft.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hot tub time machine

Hot tub time machine

Hot tub time machine

Fyra killkompisar, som alla är uttråkad med sitt vuxna liv, reser tillbaka till 80 talet som är var deras storhetstid och detta är möjligt genom en badtunna som fungerar som en tidsmaskin. Kommer de gå i sina gamla fotspår eller kommer dom ta chansen att ändra på framtiden?
[Read more…]