Brad Pitt

Brad Pitt
Namn: Brad Pitt
Född: 1963-12-18
Övrigt:
Brad pitt är född 1963 i Oklahoma och växte upp i Springfield, Missouri.
Hans mor heter Jane Etta Hillhouse .
Hans far , William (Bill ) Pitt, arbetade i ledningen på ett lastbilsföretag i Springfield.
Han har en yngre bror, Douglas ( Doug ) Pitt och en yngre syster Julie Neal Pitt.
Pitt gick på University of Missouri , där han läste journalistik med fokus på reklam.
Han lämnade college två poäng ifrån examen att flytta till Kalifornien.

Fury

Fury

Fury

Morgonens filmtips är ingen mer än krigsfilmen Fury som verkligen klassas som bra film. Här får vi följa dom allierade trupperna under April 1945 när dom är i sin stora slutoffensiv i Europa. Vi får följa Wardaddy som är en rutinerad sergeant som tillsammans med sin fem man starka besättning leder en Sherman-tank.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Counselor

the-counselor

The Counselor

Dagens filmtips är The Counselor. Här får vi följa Michael Fassbender i rollen som Counselor. Han får sig snabbt vatten över huvudet och vi får följa med när han försöker rädda situationen gång på gång. Men istället gräver han sig bara djupare ner.

Läs mer om filmen samt se trailer…

World War Z

world-war-z-poster

World War Z

Morgonens filmtips är ingen mindre än Brad Pitt filmen World War Z där han spelar Gerry Lane en tidigare anställd till FN. En dag så börjar en hemsk sjukdom spridas som gör alla som blir infekterade till zombies. Den sprider sig så snabbt att länder faller samman under det massiva trycket som dessa zombies skapar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bilder från Filmfestivalen i Cannes 2012

Nu kommer de efterlängtade bilderna som jag lyckades ta under min vistelse på filmfestivalen i Cannes 2012.

Killing them softly

Killing them softly

Dagens filmtips från Canness 2012 är Killing Them Softly. När ett illigalt pokerspel blir rånat så kallar maffian in den som löser alla deras problem. Den här gången kallar dom på Jackie Cogan som ska rätta till allt. Jackie måste leta reda på vilka dom skyldiga är och straffa dom som har utfört rånet. Dock är det inte så lätt som man skulle kunna tro, och Jackie stöter på en del problem på vägen.

Läs mer om filmen samt se ett klipp från filmen…

The Tree of Life

The Tree of Life

The Tree of Life

Ett av dagens filmtips är filmen The tree of life som är en oscarsnominerad film med Brad Pitt. Den handlar om en familj med en sträng pappa som är svår att leva med. Det ena barnet påverkas mer av pappans beteende, och det har satt djupa spår, även i hans vuxna liv.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Megamind

Megamind

Megamind

Dagens filmtips blir filmen Megamind så får vi följa just Megamind som är en superskurk som härjar I staden. Megamind har alltid slagits mot sin ärkefiende Metro Man som är stadens superhjälte, men en dag vinner Megamind och lyckas förinta Metro Man. Men Megamind upptäcker snabbt att livet som superskurk inte är så roligt när det inte finns någon superhjälte.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Seven

Filmtitel

I filmen Seven så får vi följa två poliser (Brad Pitt & Morgan Freeman) som på en utryckning hittar en man som verkar ha dött medan han har ätit. Men bakom kylskåpet hittar de ordet ”Frosseri” och på en annan brottsplats så hittar de en man som är död och ordet ”Girighet” då börjar poliserna koppla ihop det att de kan vara en mördare som försöker mörda genom de sju dödssynderna.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…