Non-Stop

nonstop

Non-Stop

Kvällens filmtips är filmen Non-Stop med Liam Neeson i huvudrollen. Här får vi följa veteranen Bill Marks som nu jobbar med att hålla planen i luften säkra. Men dagens färd blir allt annat än rutin då han kort efter planet lyfter från marken får flera anonyma sms.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Killing them softly

Killing them softly

Dagens filmtips från Canness 2012 är Killing Them Softly. När ett illigalt pokerspel blir rånat så kallar maffian in den som löser alla deras problem. Den här gången kallar dom på Jackie Cogan som ska rätta till allt. Jackie måste leta reda på vilka dom skyldiga är och straffa dom som har utfört rånet. Dock är det inte så lätt som man skulle kunna tro, och Jackie stöter på en del problem på vägen.

Läs mer om filmen samt se ett klipp från filmen…

Monsters

Monsters

Monsters

Kvällens filmtips är Monsters som utspelar sig sex år efter att jorden har blivit invaderad av aliens. I filmen får vi följa en journalist som spelas av Scoot McNairy som får i uppdrag av sin chef att följa hans dotter till säkerhet. För att komma till säkerhet måste de ta sig genom den infekterade zonen i Mexico för att nå säkerheten i USA.

Läs mer om filmen samt se trailer…