Kristen Stewart

Kristen Stewart
Namn: Kristen Stewart
Född: 1990-04-09
Övrigt:
Även om de hon är mest känd för sin roll som Bella Swan i Twilight Saga har Kristen Stewart så har hon arbetat som skådespelare redan i tidig ålder.
Hennes föräldrar , John Stewart och Jules Mann- Stewart, arbetade båda inom film och TV.
Hennes mamma är australisk.
Familjen består av tre pojkar, hennes äldre bror Cameron Stewart, och två adopterade bröder Dana och Taylor.
Hennes första stora roll kom när hon fick rollen som Sam Jennings i The Safety of Objects (2001).
Strax efter det, spelade hon tillsammans med Jodie Foster i träfflistan dramat, Panic Room (2002) och nominerades för en Young Artist Award .

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Tisdagens filmtips är ingen annan än den för många längtade uppföljare The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Här får vi åter följa Bella och Edward, men nu efter att deras dotter Renesmee är född. Och för att beskydda sin dotter från Volturi så tar dom hjälp av alla vampyrer som de känner

Läs mer om filmen samt se trailer…

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Kvällens filmtips är Snow White and the Huntsman. Det här är en lite annorlunda tolkning av den gamla sagan. Jägaren blir beordrad av drottningen att hitta snövit i den mörka skogen men istället för att hjälpa till att ta hennes liv blir han hennes beskyddare. Han hjälper henne på vägen samt lär henne hur hon ska överleva.

Läs mer om filmen samt se trailer…

On the Road

On the Road

On the Road

Här kommer ett filmtips från Cannes, det är filmen On the Road. Här får vi följa Sal Paradise vars pappa nyligen har gått bort. Han är en blivande författare som bor i New York där han möter Dean Moriarty som är väldigt liberal exfånge vars fru är den unge och charmerande Marylou. Fast beslutna om att inte fastna i måndagsträsket så tar de sitt pick och pack och ger sig ut på vägen på jakt efter frihet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Twilight vinner i Kammarrätten

Robert Pattinson

Nu har Kammarrätten tagit ett beslutat angående åldersgränsen för THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1, som blir tillåten från 11 år – till många fans glädje. Efter att filmen fick 15 års gräns så har filmbolagen jobbat hårt på att få ner åldergränsen till 11 år och det är nu med glädje som de har lyckats. Hade de inte lyckats så hade de varit högre åldersgräns på filmen i Sverige än t.ex. USA. Även aftonbladet och massa andra tidningar har skrivit om nyheten.
BREAKING DAWN – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. Regi: Bill Condon. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Kvällens filmtips är Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 som har biopremiär 16 November. Här får vi åter igen träffa Bella och Edward som den här gången ska gifta sig men allt går inte som planerat och smekmånaden får ett oväntat och oönskat slut som kommer att förändra allt. Samtidigt ställs Jacob mellan sin vän Bella och sin flock.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys

Dagens filmtips blir Welcome to the Rileys. I filmen får vi följa en affärsman som åker på en affärsresa till New Orleans. På sin resa träffar han en ung kvinna som påminner om hans döda dotter och han väljer att tillbringa sin tid i New Orleans med att hjälpa henne.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Runaways

The Runaways

The Runaways är en film som handlar om just bandet The Runaways som grundades på 70 talet. I filmen får vi Följa Kristen Stewart som Joan Jett och Dakota Fanning(ab) som Cherie Currie. Vi får hänga med hur bandet skapades och deras explosiva karriär som ett rockband med bara kvinnliga medlemmar, och dom lever upp till orden sex, drugs and rock n roll.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…