Abduction


Abduction

Abduction

Dagens filmtips heter ”Abduction”. Den handlar om 15-åriga Nathan som lever ett vanligt tonårsliv med vänner, alkohol och tjejer. En dag upptäcker han att något inte står rätt till med hans föräldrar, och det kommer att förändra hela hans liv.


Filmkritikerna diskuterar:

Sandis: Abduction var en film som jag helst hade skippat att kolla på. Skådespelarinsatserna (främst Taylor Lautner och Lily Collins) var allt annat än bra, och tyvärr störde det fokusen från handlingen, som faktiskt var helt okej. En positiv överraskning var Michael Nyqvist som fick spela Kozlow från Ryssland.

Erik: Storyn i filmen var ok, men filmen förstördes av Taylor Lautner, det var dock lite halv roligt att se Michael Nyqvist som spelade skurk i filmen och de får han en tumme upp för. Ska bli spännande att se mer av han i framtiden. När man såg filmen kändes det som att de hade anpassat sig lite väl mycket för att hålla nere åldersgränsen till filmen. Troligtvis för att så många unga tjejer som möjligt ska kunna gå och se sin favorit Taylor, tyvärr tycker jag det förstör filmen en hel del. Annars har jag tyvärr inte mycket gott att säga om den här filmen, vad tycker ni som har sett den? Är den värd att se?

Filmtrailer:

Betyg: 1 Borttappad unge av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. jag tycker att handlingen var väldigt bra, men Skådespelarinsatserna var grymt dåliga! Jag kommer definitivt inte se filmen igen !

  2. Jag har inte sett filmen, men jag har aldrig varit sugen på det heller — inte sedan jag såg trailern. Det verkar som en spännande grundstory, men det känns inte som att skådespelarinsatserna är något vidare, och det kändes så överdrivet med all action som kom till. Jag har inga problem med snygg action i filmer, men det är inget som får ta över filmen och det känns som att det är det som hänt. Ibland är det bättre att köra på någonting så enkelt som möjligt. Men som jag sade; Jag har bara sett trailern, så jag kanske är ute och cyklar helt.

    sv. Tack så mycket för tipset! Jag får försöka få tag på den, och helt enkelt se den 🙂

  3. sv: okejokej alla har olika smaker:P
    den där filmen lät bra på texten men inte när man såg kommentarerna:P

Speak Your Mind

*