Michael Caine

Michael Caine
Namn: Michael Caine
Född: 1933-03-14
Övrigt:

Han föddes Maurice Micklewhite i London. Hans far jobbade på fiskmarknaden. Michael Caine slutade skolan redan när han var 15 år. Efter skolan så jobbade han en hel del strö jobb innan han gick med i armen och tjänstgjorde i Korea kriget. Det var först när han kom hem från kriget som han började intressera sig för teater.

The Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Onsdagens filmtips är ingen mindre än The Dark Knight Rises som kommer ut om en vecka på bio. Det är åtta år sedan Gotham terroriserades av en skurk. Men en ny skurk terrorist ledaren Bane kommer till stan och han blir för mycket för poliserna att hantera och Batman återvänder till staden för att göra allt i sin makt för att skydda staden och dess invånare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Gnomeo & Juliet

Gnomeo Juliet

Gnomeo & Juliet

Eftermiddagens filmtips blir filmen Gnomeo & Juliet som är en rätt så rolig tecknad film. Här får vi en remake av Romeo & Juliet historien. Men den här gången återspelas det av ett gäng trädgårdstomtar som är indelade i två läger där de ena är röda och de andra är blå och de gillar verkligen inte varann. Men såklart så faller Gnomeo som tillhör de blå för Juliet som tillhör de röda.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Austin Powers in Goldmember

Austin Powers in Goldmember

Detta är den tredje filmen i Austin Powers serien och i den här filmen får vi följa Austin Powers jakt på sin pappa. I den här filmen får vi träffa på lite nya och spännande karaktärer som vi inte har sett i tidigare filmer. I denna film kommer även ett stort avslöjande som kommer att chocka alla.
[Read more…]