Mike Myers

Mike Myers
Namn: Mike Myers
Född: 1963-05-23
Övrigt:

Michael John Myers föddes i Scarborough, Ontario i Kandad. Hans karriär började på tv redan 1988 då han var med i Saturday Night Live i sex säsonger. Han är även känd för sina filmer så som Wayne's Wolrd, Wayne's World 2 och Austin Powers filmerna.

Shrek the Final Chapter

Shrek – the Final Chapter

Dagens filmtips är Shrek-Sista kapitlet eller The Final Chapter som är den engelska titeln. En tid har gått sedan Shrek räddade Fiona, träffade Åsna och lärde känna Mästerkatten i Stövlar. Han har nu tre barn, en fru som älskar honom och allt är perfekt tycker alla utom Shrek. Han längtar tillbaka till tiden då människorna fruktade honom och han kunde bada i gyttjepölar ifred och för att få det han vill skriver han på ett kontrakt med Rumpelstiltskin (Päronskaft). Men det skulle han inte ha gjort…
[Read more…]

Austin Powers in Goldmember

Austin Powers in Goldmember

Detta är den tredje filmen i Austin Powers serien och i den här filmen får vi följa Austin Powers jakt på sin pappa. I den här filmen får vi träffa på lite nya och spännande karaktärer som vi inte har sett i tidigare filmer. I denna film kommer även ett stort avslöjande som kommer att chocka alla.
[Read more…]

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Detta är Austin Powers andra film och i denna film får vi följa han Austin Powers från där den första filmen slutar. Filmen handlar om hur Austin förlorar sin ”mojo” och hans jakt på att få den tillbaka samt att stoppa Dr Evil. I denna filmen färdas han tillbaka till de glada 60-talet igen på sin jakt efter sin ”mojo” och vi får även bekanta oss med nya karaktärer vid namn Fat bastard.
[Read more…]

Austin Powers: International Man of Mystery

Austin Powers: International Man of Mystery

I Austin Powers får vi följa agent Austin Powers som var stor på 60-talet men då hans ärkefiende fyrser ner sig själv så måste även Austin Powers göra de samma. För att tinas upp 30 år senare och där får vi följa hans jakt på Dr Evil samt se hur han handskas med 90-talet.
[Read more…]