Love & other drugs


Love & Other Drugs (2010)

Ett nytt filmtips då som handlar om Jamie Randall som är en ung kille i sina bästa år. Alla tjejer vill ha honom och alla killar vill vara som honom. Efter ha att fått sparken från sitt säljjobb på en hemelektronikaffär hamnar han plötsligt i läkemedelbranschen som försäljare.  Där råkar han träffa en tjej som inte är som dom andra tjejerna han träffat. I filmen får vi följa Jamies jakt på den mystiska tjejen och hans säljarkarriär för läkemedelsföretaget Pfizer.


Filmkritikerna diskuterar:

Alx: Ok, den här filmen är inget annat än en mjukporr- läkemedelsreklamfilm! De har sex gånger flera samt att man får höra en massa läkemedelsrabbel. Lite udda komedi måste jag säga, skrattade väldigt sällan under filmens gång.

Tush: Jag håller med Alx här, urtråkig och Jake-Anne kombon är lika charmig som en kall och våt yllestrumpa 🙂 Och ja, mjukporr minst, bröst överallt, kanske för att man vill ”chockera” men det blir bara ansträngt.

Alx: Men visst, är du ensam och singel samt för feg för att se naket kan detta vara en bra uppvärmare för dig. Är du inte ensam kan du alltid spara filmen tills du är bakis eller liknande. Eller skipa den helt.

Filmtrailer:

Betyg: 2 bröst av 5  möjliga

Länkar om filmen:

IMDB.com

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. oj.. jag tyckte filmen var grym, vi har verkligen olika smak när det kommer till film.

    läs min recension av filmen: http://livan86.wordpress.com/2011/01/29/love-and/

  2. Dålig film. Den verkade mycket bättre när man såg trailern 🙂 Nästan alla filmer med Anne är bra, men denna var dålig

Speak Your Mind

*