Black Swan


Black Swan (2010)

Denna mörka dramafilm blir kvällens filmtips. Den handlar om Nina Sayers, en ung flicka vars dröm blir uppfylld när hon får rollen som Svandrottningen i Svansjön. En roll som är tung att bära och Nina blir mer paranoid med tiden och anammar den mörka sidan hos den vita svanen..


Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Då fick man se den kritikerrosade filmen Black Swan. Jag kollade inte riktigt in vad det var för film innan jag såg den. Jag litade på allt jag hörde om filmen, att den skulle vara bra, och tyckte helt enkelt att det verkade vara en vacker film, kanske lite intriger och avundsjuka balettdansöser emellan. Fick jag en överraskning eller vad? Det här är en mörk, tung film att se om hur verkligheten kan bli för tung att bära tills den till slut tar över en helt.

Jag ska inte säga för mycket då eftersom att anledningen till varför jag tyckte så mycket om den här filmen tror jag faktiskt beror på att jag inte alls väntade mig att den skulle vara så mörk och obehaglig. Många scener är väldigt obehagliga och man förstår inte varför allting händer förrän efter filmen då man fått tänka efter lite.

Mila Kunis, som spelar den motsägelsefulla karaktären Lily, imponerar verkligen på mig. Jag har alltid sett henne som en ganska oseriös skådis efter That 70’s Show och Family Guy. Men i Black Swan visar hon verkligen vilken begåvad skådespelerska hon är *hjärta* 🙂

Så se den här filmen om Du tycker om mörka psykologiska thrillers.

Filmtrailer:

Betyg: Vi slår på stort idag och ger den här filmen alla 5 svanar av 5 möjliga!! 😉

Länkar om filmen:

IMDB.com

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Den måtte jag se snart! Verkar hur fin som helst

Speak Your Mind

*