Audrey Tautou

Audrey Tautou
Namn: Audrey Tautou
Född: 1976-08-09
Övrigt:
Tautou föddes i Beaumont.
Hennes far är en oral kirurg och hennes mor är lärare.
Tautou visade ett intresse av att agera tidigt och började sin skådespelarkarriär lektioner på Cours Florent .

Amelie från Montmartre

Amelie från Montmartre

Amelie är en speciell tjej som jobbar på ett litet café. Hon bor i sin lilla fantasivärld där typ bilder pratar med henne och liknande. En dag bestämmer hon sig för att hon ska viga sitt liv åt att hjälpa människorna omkring henne. Till exempel para hon ihop en bitter gubbe med en ensam tjejkamrat… Men vad händer när hon själv behöver hjälp?
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Coco avant Chanel

COCO Before Chanel

Det här filmtipset är sagan om modeskaparen Gabrielle ”Coco” Chanel innan hon blev just COCO Chanel. Berättelsen om en lite upprorisk och unik tjej (iaf klädmässigt) som vägrade damsadel, stora fjäderhattar och annat som tillhörde att vara dam på 10-/20-talet.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Á la folie… pas du tout

Á la folie… pas du tout (He loves me, he loves me not)

Angélique är en ung sudent som hittat sitt livs kärlek! Han, Loïc, är en mycket framgångsrik läkare och galet förälskad i Angelique. Det enda problemet är att han är gift och ska ha barn med en annan kvinna. Angélique försöker få Loïc att lämna sin fru men han svarar inte på hennes meddelanden eller dyker upp till deras resa till Florens. Vi får sedan se samma historia igen ur läkarens syn och berättelsen ser lite annorlunda ut…
[Read more…]