Christopher McQuarrie

Christopher McQuarrie
Namn: Christopher McQuarrie
Född: 1968
Övrigt:
Christopher McQuarrie är en amerikansk manusförfattare, regissör och producent. Han är född 1968 och är uppvuxen i New Jersey. Han har skrivit manus till The Usual Suspects, Jack Reacher och massa mer. Jack Reacher var han även regissör för.

Lång intervju med Christopher McQuarrie

Här kommer en längre intervju med Christopher McQuarrie när han var i Sverige inför galapremiären av filmen Jack Reacher. Har ni inte sett filmen så gick den precis upp på bio, så passa på och gå iväg och se den. Christopher är mest känd för sin film The Usual Suspects.

Kort intervjuer med Christopher McQuarrie

Här kommer en kort intervju med Christopher McQuarrie som är på Sverige besök i samband med Galapremiären för filmen Jack Reacher. Det kommer komma ut en längre intervju med Christopher McQuarrie senare.

Galapremiären för filmen Jack Reacher med Tom Cruise

Här kommer bilder från Galapremiären för filmen Jack Reacher där Christopher McQuarrie, Tom Cruise & Rosamund Pike.

Jack Reacher

Jack Reacher

Dagens filmtips är Jack Reacher med den Sverige aktuella Tom Cruise. När en ensam skytt skjuter ner fem personer med sex skott så verkar polisen snabbt ha tagit sin man. Men det enda den misstänkta har att säga i förhören är ”Hämta Jack Reacher”. När Jack Reacher kommer till stan så börja en jakt på sanningen och Jack märker snabbt att det är någon som motarbetar han.

Läs mer om filmen samt se trailer…