Crazy, Stupid, Love


Crazy Stupid Love

Crazy, Stupid, Love

Dagens filmtips är ”Crazy stupid love”. Den handlar om den tråkiga och alldagliga Cal Weaver som får reda på att hans fru, Emily Weaver, har varit otrogen och vill skilja sig. Cal hanterar skiljsmässan genom att hänga på krogen varje dag, och låta alla höra om hans miserabla liv. En dag kommer det fram en man som kommer att förändra Cals liv, men planerna går inte riktigt som de var planerade.


Filmkritikerna diskuterar:

Sandis: Det här är en typisk Hollywoodfilm, men utan de sedvanliga klyschorna. Man får följa en familj där varje individ har kärleksproblem, och där grannar och vänner gärna tisslar och tasslar. Filmen innehåller både skratt och tårar, och passar därför till nästan vilken dag som helst. I det stora hela är detta som sagt en vanlig Hollywoodfilm med lite twister, och får nöja sig med 3 av 5 otroheter av mig.

Erik: Crazy Stupid Love var en rätt så underhållande amerikansk komedi film där vi får följa bland annat Steve Carell som spelar Cal som håller på att förlora sin fru. Han har helt enkelt kommit in i vardagen och allt går som på rutin och det har fått hans fru att tröttna. Cal gör då en hel omvändning och tar chansen att njuta av singellivet tills han inser vad han faktiskt saknar. Så den här filmen är väldigt lik många andra amerikanska komedi filmer och följer lite samma schema. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3 Otroheter av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*