Devil


Devill

Kvällens filmtips blir filmen Devil som utspelar sig i Philadelphia där fem främlingar möts under vardagliga rutiner. Det börjar med att dom möts i en hiss i ett höghus. Men helt plötsligt stannar hissen och ingen kan få igång hissen innan dom har blottat sina synder. Samtidigt som ondskan växer sig starkare i hissen måste dessa personer konfrontera sina synder för att ha en chans att överleva denna djävulska hissfärd.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Innan jag såg filmen Devil så hade jag hört en massa bra om filmen, och det är något som jag försöker undvika så är det att höra vad andra tycker om en film innan jag själv ser filmen. För i Devil så blev jag väldigt besviken, jag tycker inte alls den här filmen var något vidare. Visst den va inte lika dålig som filmen drag me to hell, men den va inte jätte långt ifrån. Allt utspelar sig i och runt en hiss där dom som är i hissen försöker komma ut innan dom dör och dom utanför försöker förgäves komma in i hissen i tid. Jag tror dom ville att man skulle känna för dom som satt i hissen men jag gjorde aldrig det under filmen. Men visst smaken är som baken men om man gillar samma filmer som mig lär man inte gilla den här filmen.

Filmtrailer:

Betyg: 2 hissar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. ja, jag tycker dem är riktigt bra! 🙂

 2. sv: tack så mycket 🙂

 3. Tjena där hur många är ni som recenserar? Jag tror inte jag kommer att tycka om den här filmen.

 4. Just nu är vi 4 st, du kan läsa mer om oss här: http://www.filmkritikerna.se/om-filmkritikerna
  Men vi är väl 2 st som har bidragit me de flesta inläggen.
  Nä den filmen är ingen höjdare.

 5. Jag tycker den verkar intressant. Snygg poster btw – med hissdörrens ljus i form av ett kors som pekar mot helvetet… rent o smakfullt…

 6. Ja de finns folk där ute som gillar filmen, jag tyckte inte den va något vidare bra.
  Men visst postern för filmen är fin de kan jag hålla med om och det är väl det bästa dom gjort med filmen.

Speak Your Mind

*