Min så kallade pappa


MinSaKalladePappa

Min så kallade pappa

Dagens första filmtips är Min så kallade pappa där vi får följa Gravida Malin som inte har någonstans att bo när hennes pojkvän Frank för slut. Som sista utväg söker Malin upp sin pappa Martin som hon aldrig har träffat men hon är desperat.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Min så kallade pappa är en film gjord av Ulf Malmros och den står ut från hans tidigare filmer på så sätt att det inte är en komedi, men även den här filmen har ett väldigt fokus på familjen och vänner. Tycker filmen visar bra på att man kan inte välja vilken Pappa eller familj i övrigt man kommer få utan att det bara är att göra det bästa av situationen. För i den här filmen får Malin chansen att göra om sin pappa Martin efter en olycka då han tappar minnet. Jag tycker filmen speglar en verklighet som många kanske inte alltid vill handskas med och då är det lätt att fly.
Men om vi går till dom som har huvudrollen i filmen så kan vi börja med Vera Vitali som gör rollen som den gravida Malin riktigt bra och hon ihop med Michael Nyqvist som spelar Martin blir dom helt oslagbara ihop och tycker att dom får en härlig dynamik genom hela filmen från början till slut som gör att dom kompletterar varann perfekt. Filmen går upp på bio imorgon så ta chansen och se den medan den går på bio.

Filmtrailer:

Här kan ni höra varför Vera och Michael tycker ni ska se filmen:

Betyg : 4 stekta ägg av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*