Prisoners


prisoners-poster

Prisoners

Dagens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade thrillern Prisoners. Här får vi följa en fars jakt på sin försvunna dotter. När han inte tycker att polisen gör sitt jobb så får han istället ta lagen i egna händer i jakt på sin försvunna dotter. Vi får följa hans desperata jakt efter hans dotter och se hur långt han är villig att gå för att hitta henne.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Det här är en thriller som ni verkligen kommer att gilla, det var länge sen man såg en så här välgjord film från början till slut. Den är väldigt lång men den känns kort när man sitter i biomörkret och ser filmen. Hugh Jackman som spelar pappa i filmen gör rollen så otroligt bra när han slungas mellan hopp och förtvivlan från ena sekunden till den andra. Även Jake Gyllenhaal som spelar polisen i filmen gör ett enastående jobb. Det här är en film som kommer ha er på helspänn från början till slut.

Emelie Ljung:
Den här filmen är riktigt bra. Skådespelarna gör ett jättebra jobb och handlingen är spännande. Två små flickor försvinner och föräldrarna upplever alla föräldrars värsta mardröm. Desperata blir de kapabla till saker de aldrig trodde om sig själva, allt i hopp om att få sina döttrar tillbaka. Filmen får en att tänka bortom själva handlingen och den har flera viktiga budskap. Det är en välgjord film som kanske är något lång (ca 2,5 h) men det gör ingenting. Det är spännande hela tiden och man lever sig in i handlingen. Det är en av de bästa filmer jag sett på riktigt länge. Jag rekommenderar er att se den!

Filmtrailer:

Betyg : 4 hål av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*