Season of the Witch


season of the witch

Season of the Witch

Morgonens filmtips blir Season of the Witch där vi får följa Behmen som spelas av Nicolas Cage. Behmen är ute på korståg och krigar för gud men inser efter många hårda strider att det här inte är rätt. Så han väljer att desertera från sin tjänstgöring ihop med sin vän Felson. På vägen hem grips de dock och tvingas att eskortera en infångad häxa till ett gäng munkar.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Just nu känns det som att Nicolas Cage hoppar på de flesta filmprojekt han erbjuds eftersom han verkar ha lite pengakris just nu enligt aftonbladet. Dock kommer han spela i den kommande filmen Medallion ihop med Malin Åkerman. Hans motspelare som spelar Felson är Ron Perlman som många känner igen från Hellboy filmerna. Season of the Witch har sina ljusa stunder men överlag så känns filmen rätt så seg. När det väl händer något i filmen så känns hela scenerna lite väl tafatta och de ger en inte så mycket. Filmen ska vara en action film och visst har den några actionfyllda scener men de känns bara sådär. Sen ska den filmen även vara en äventyrsfilm och på den biten lyckas den väl lite mer än bara en action film. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:


Betyg: 1,8 Häxor av 5 möjliga

Länkar:
IMDB
Expressen
Aftonbladet

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Ok, vad synd… Jag ska försöka att se den här framöver… Tänkte se den på bio…men det blir väl som vanligt att man ser filmen när den kommer ut på dvd…haha. Har du sett Para Normal activity 2…förmodligen… vad tycke du om den? Jag har inte sett den heller…än. Men jag gillade 1:an.

    Ha en bra dag
    Kram Lilitha

  2. Paranolmal Activity 2…menar jag förståss…haha. Blev lite konstig stavning där..

    Kram Lilitha

  3. Jag tyckte den var rätt bra, lite händelselös dock 🙂

  4. Sv: Ja jag håller med dig. Jag förväntade mig mer av filmen.

Speak Your Mind

*