Ron Perlman

Ron Perlman
Namn: Ron Perlman
Född: 1950-04-13
Övrigt:
Ron Perlman , en klassiskt skolad skådespelare som har medverkat i otaliga pjäser , långfilmer och TV-produktioner .
Han bor i Los Angeles med sin fru , Opal , och deras två barn, Blake och Brandon.
Han föddes i Washington Heights, Manhattan, New York .
Hans mor , Dorothy , lever fortfarande kvar och är pensionerad.
Hans far, nu avliden , var en reparatör och en trummis med Artie Shaws band.
Med en karriär som spänner över tre decennier , har Perlman arbetat tillsammans så skilda aktörer som Marlon Brando , Sean Connery , Dominique Pinon , Brad Dourif , Ed Harris , John Hurt , Jude Law , Christina Ricci , Federico Luppi, Sigourney Weaver , Michael Wincott och Elijah Wood för att nämna några .

Alien: Resurrection

Alien: Resurrection

Ett av kvällens filmtips är Alien Resurrection, där vi åter får träffa Ripley och Aliens. Filmen utspelar sig 200 år efter att Ripleys död. Men forskare har med hjälp av hennes dna lyckats återskapa Ripley, men dom har inte lyckats skapa henne precis som förut. Nu är hon istället en sorts människa/alien hybrid.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bad Ass

Bad Ass

Bad Ass

Lördagens filmtips är filmen Bad Ass där vi får följa en veteran från Vietnamkriget återvända hem utan att riktigt hitta sin plats. En dag när han ingriper mot några rasister på en buss blir han snabbt den lokala hjälten. Strax där efter beslutar han sig för att undersöka sin bästa väns död då han tycker att polisen är för lata.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Conan the Barbarian

Conan the Barbarian

Conan the Barbarian

Dagens filmtips är Conan the Barbarian som har biopremiär imorgon. En av historiens legendariska actionhjältar är tillbaka. I denna film går vi tillbaka rötterna, och får följa Conan från det att han är liten och hans bys förstörs av Khalar Zym tills det att han möter Khalar Zym i ett senare skede i livet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Season of the Witch

season of the witch

Season of the Witch

Morgonens filmtips blir Season of the Witch där vi får följa Behmen som spelas av Nicolas Cage. Behmen är ute på korståg och krigar för gud men inser efter många hårda strider att det här inte är rätt. Så han väljer att desertera från sin tjänstgöring ihop med sin vän Felson. På vägen hem grips de dock och tvingas att eskortera en infångad häxa till ett gäng munkar.

Läs mer om filmen samt se trailer…