Shutter Island


Shutter Island

På Shutter Island ”förvaras” och behandlas mentalsjuka brottlsingar. Sheriffen Teddy Daniels anländer till Shutter Island tillsammans med sin kollega för att utreda försvinnandet av en av patienterna, Rachel Solando. Men han vill även blottlägga vad som egentligen pågår på ön. Vem kan man egentligen lita på?

Filmkritikerna diskuterar:

Tush: Jag har nu lagt till den här filmen till en av favoriterna! Jag tycker om filmer som gör helomvändningar (och nu sa jag antagligen för mycket) och filmen gav mig lite liknande känslor som Barnhemmet gjorde. Den här filmen var hur spännande som helst och jag kan rekommendera den för alla! 🙂 Leo är hur bra som helst och jag har återfått respekten för honom som seriös skådis efter hans flickidolsepok 😉 Likaså är alla andra skådespelare i filmen mycket bra. Jag kan (nästan) garantera att ni inte vet hur den här filmen slutar! (om ingen skvallrat för er eller om ni inte redan sett den ;))

Zeroc: Jag kan nog inte helt hålla med dig här måste jag säga, antingen är det så att jag är väldigt väldigt väldigt smart men jag kunde gissa på hur filmen skulle sluta rätt så tidigt i filmen. Men det va en helt ok film och helt klart något som våra läsare kan se.

Filmtrailer:

Betyg: 4,8 konspirationsteorier av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Gaah! Va äckligt jävla besviken jag blev på den där filmen!
    Seg som fan i början och när den väl kom igång så räknade jag ut slutet direkt! >.<
    Det kändes som att den filmen redan fanns på nå vis…

    SV: Ellerhur! Date night va sjukt bra 😀 Älskar skämtsamma filmer! ;D

Speak Your Mind

*