Source Code


Source Code

Source Code

Tisdagens filmtips blir filmen Source code som är en sci-fi thriller. I Source Code får vi följa hur en soldat vaknar upp i en annan kropp och han får snabbt veta att han är med i ett uppdrag att hitta en bomb i ett tåg på väg till Chicago. Frågan är bara om han kommer hitta den i tid.


Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Source Code var lite som en sci-fi thriller av måndag hela veckan eller Groundhog Day som den också heter. Men filmen var väldigt underhållande att se på och den fick en att tänka till lite några gånger under filmen. I huvudrollen hittar vi Jake Gyllenhaal som spelar soldaten som vaknar upp i en annan kropp än sin egen. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,5 av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Många neurovetenskapsnördar kommer att störa sig på detaljerna i filmen, för att inte göra detta till en spoiler och för att underlätta filmen för er neuronördar där ute så; tänk mindre ”broadmans karta” och mer på kvantfysik och medvetande. Dvs titta bortom det vi vet idag, och bortom fMRI och nuvarande kunskap om medvetandes struktur så kommer ni att få en mer njutbar film och en djupare tankeställare. Framför allt, se det för vad det är. EN film! Jag älskade den, trots dens filosofiska loophole brister, men det är det min egen hjärna är till för 🙂

  2. Personligen tycker jag att om man inte kan njuta av en bra film så borde man inte ha någon glädje i livet.

  3. Jag tycker att source code faktiskt var riktigt bra för att vara så innehållsfattig handling som det faktiskt var. Men handlingen var ju onekligen annorlunda och jag tycker det var ett stort plus. Jag har själv gjort en recension om source code som man kan läsa här om man är intresserad.

    Jag gillar eran filmsida väldigt mycket, skulle ni vara instresserade av att byta länk möjligtvis? För att gynna våran trafik mellan sidorna det vill säga.

Speak Your Mind

*