Tävling

I tävling kategorin kommer du att kunna hitta tävlingar som relaterar till filmer. Priserna i tävlingarna som kommer att vara allt från dvd filmer till bio biljetter och andra saker som kan förknippas med de filmerna som vi skriver om på filmkritikerna.

Tävling: Se Oscarsgalan live på bio


oscarstavling

Vad är bättre än att se Oscarsgalan live? Jo att se den live på bio ihop med likasinnade filmfantaster som dig. Nu har filmkritikerna nöjet att tillsammans med Svensk Bio tävla ut biljetter för dig och en vän, till en kväll på biograf Grand på Sveavägen i Stockholm som har dom extra sköna biostolarna. Utöver att man får följa galan live på bion så kommer det att köras tävlingar under kvällen och kvällen startar kl 23:00 och håller på hela natten lång.

Just nu håller vi tävlingen på Facebook, kolla in den här

Tävling för filmen Pain & Gain – Tävlingen är avslutad


PAIN_&_GAIN_Nordic_BD
Nu har ni chansen att vara med i vår tävlingen för ditt eget exemplar av filmen Pain & Gain. Här får man följa ett gäng personliga tränare som försöker förverkliga den amerikanska drömmen.

För att vara med i tävlingen måste ni svara på dessa två frågor:
Fråga 1: Vilken av dessa filmer har Mark Wahlberg inte varit med i?

1: Ted
X: The Terminator
2: The Fighter

Fråga 2: Motivera varför just du ska få en blu-ray kopia av filmen?

Glöm inte att maila in ditt svar till tavling@filmkritikerna.se och glöm inte att skriva med din adress ifall du är en av vinnarna.

Tävling – Vinn ditt eget ex av filmen Taken 2


Taken-2

Vill du vinna dig ett eget blu-ray ex av filmen så ska du vara med i våran tävling. Allt du behöver göra förutom att gilla oss på facebook är att svara på följande fråga samt motivera varför du ska bli den lyckliga vinnaren av filmen?

Vilken av dessa filmer är Liam Neeson inte med i

1: Taken

x: The Hangover

2: Wrath of the Titans

Så skicka in svaret till tavling@filmkritikerna.se och glöm inte motiveringen samt vart vi ska skicka vinsten..

Trailer för filmen:

Tävling: Vinn ett eget ex av filmen Killer Joe – Tävlingen är nu avslutadNu är det åter dags för en tävling, och den här gången kan ni vinna ett blu-ray ex av filmen Killer Joe.
För att vinna så behöver ni bara svara på följande fråga och motivera varför just nu ska vinna.
Vad heter mannen som har huvudrollen i filmen:
1: Matthew McConaughey
x: Matthey McConaughey
2: Matthew McConnery

Skicka svaret till tavling@filmkritikerna.se och gilla gärna oss på Facebook och se till att dina vänner gillar oss på Facebook, för ju mer folk som gillar sidan ju fler tävlingar kan vi ha.

Tävling: Vinn en blu-ray av filmen Prometheus – Tävlingen är avslutad


 

Prometheus

Efter långvarig längtan från en stor och aktiv skara fans, är det nu dags för regissören tillika genremästaren Ridley Scotts gripande sci-fi-thriller att komma ut på blu-ray 3D, blu-ray 2D och dvd, från Twentieth Century Fox Home Entertainment. Endast på blu-ray kommer hemligheter avslöjas och vi kommer att få svar på frågor som förblev obesvarade i biosalongen.

Och nu får du chansen att vinna ditt eget ex av filmen genom att vara med i våran tävling.

Allt du behöver göra är att gilla oss på facebook, samt svara på en enkel fråga & motivera vara just du ska vinna och maila ditt svar samt adress till tavling@filmkritikerna.se

När släpps Prometheus på Blu-ray i Sverige?

1: 3 Oktober

x: 31 December

2: 24 December

Lycka till!!!

Tävling: Vinn en blu-ray av filmen John Carter – Tävlingen är avslutad


Tack vare Disney är det dags för ännu en sommar tävling här på filmkritikerna.se och nu har ni chansen att vinna er egen blu-ray av filmen John Carter

John Carter

För att vinna måste ni dels svara rätt på frågan, samt motivera varför just den här filmen ska bli din.
Vilken planet är det John Carter transporteras till i filmen?

1: Mars
X: Pluto
2: Saturnus

Maila in svaret och en motivering ihop med er adress till tavling@filmkritikerna.se

Tävling: Paramount Pictures Centennial Movie Book – Tävlingen är avslutad


Nu kan den bli din, då filmkritikerna.se med hjälp av valentin.se kan erbjuda er denna magiska filmbok som pris i tävlingen.

Så vad får du för filmer om du är vinnaren av denna unika filmbok som bara har gjorts i en begränsad upplaga. Sunset Boulevard, Ten Commandments, Breakfast at Tiffany´s, Once Upon a Time in the West, True Grit, Harold and Maude, The Godfather, Chinatown, Grease, Terms of Endearment, Beverly Hills Cop, The Untouchables, The Hunt for Red October, Ghost, Forrest Gump, American Beauty, No Country for Old Men, Star Trek XI, Up in the Air, Transformers: Dark of the moon.

Så vad ska ni då göra för att kunna vinna detta fantastiska pris?
Ni ska dels länka till http://www.filmkritikerna.se från er blogg eller webbsida.
Samt svara på följande fråga om en annan Paramount Pictures film.
Sacha Baron Cohen som är med i den bioaktuella filmen The Dictator är även känd för att göra en annan karaktär vilken av dessa?

1: Edvin
X: Borat
2: Lars

Så maila in svaret samt en länk till din blogg eller webbsida och skicka även med en motivering varför just du ska vinna den här unika filmboken fylld med filmmagi till tavling@filmkritikerna.se

Tävling: Vinn biljetter till The Lady – Tävlingen är avslutad


The Lady

Nu kan du få chansen att vinna biljetter till filmen The Lady som har Sverige premiär den 4 April.
”The Lady, Aung San Suu Kyi är politiker, fredspristagare och en av världens mest kända politiska fångar”
Svara bara på följande fråga
Hur många år har hon fått spendera i husarrest
1: 5år
x: 10år
2: 15år
Maila svaret till tavling@filmkritikerna.se och glöm inte att skriva namn och adress så vi vet vart vi ska skicka vinsten, har du en blogg så länka till http://www.filmkritikerna.se med ordet filmtips i ett inlägg för att öka chanserna för en vinst. Glöm inte att maila en länk till din blogg så vi kan kolla länken och glöm inte att gilla filmkritikerna på facebook för att få de senaste uppdateringarna rakt i ditt nyhetsflöde.