Trust


Trust

Morgonens filmtips är en rätt så tung drama film vid namnet Trust. Där vi får följa en ung flicka som heter Annie. Hon faller offer för en pedofil som jagar sina nya offer på internet. Sakta men säkert charmar han henne och hon får ett allt större förtroende för honom. Men allt slutar inte riktigt som hon hade hoppats på.


Filmkritikerna diskuterar Trust:

Zeroc: Trust är en väldigt bra drama film som speglar en hemsk verklighet med äldre män som nu jagar efter yngre tjejer på nätet. I Trust få får vi följa både Annie och hela hennes familj hur de väljer att handskas med situationen och alla gör det på sitt egna sätt. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 4 Nätdejter av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Ja, den var faktiskt riktigt bra så den ska du absolut se 🙂

 2. Ja visst är den!

  Oh, en Clive Owen film, får jag ta och titta på!

 3. Den verkar jättebra 🙂

 4. Roligt att vi kunde stå till tjänst 😉
  Vi får ta och kolla in ”Trust”, verkar riktigt bra! 🙂

 5. Svar: Det var så lite så 🙂
  Allt bra?

 6. Nej, men det är ju tur att folk tycker olika! Jag tycker om fantasy filmer, så den passa perfekt för mig 😉

 7. har velat se den här filmen under en längre tid.. den verkar rätt bra faktiskt och Clive Owen brukar ju inte vara någon besvikelse direkt 🙂

 8. Har man barn/onåringar som surfar runt på nätet och som chattar mycket är det här en film man SKA se! Den är fantastiskt bra som film men den fyller också en viktig funktion. Den visar hur illa det faktiskt kan gå om man inte är uppmärksam. Såg den tillsammans med min 13-åriga dotter och efteråt pratatde vi mycket om vad som hände i filmen. Nu har hon fått flera av hennes vänner och deras föräldrar att också se filmen. Trots att vi pratat mycket om farorna med att chatta med okända redan innan vi såg filmen så tyckte hon att det blev mera påtagligt hur farligt det faktiskt kan vara om man inte är lite misstänksam. Hon är inte rädd för att chatta men hon säger själv att hon är lite mer försiktig nu och tänker efter mera sedan hon sett filmen. Och det är ju precis det som jag tror att filmen också vill förmedla.

Speak Your Mind

*