Carrie

carrie-poster-2013

Carrie

Carrie är en ny version av den klassiska filmen med samma namn från 1976. Vi får följa Carrie White (som spelas av Chloë Grace Moretz) som är utstött och mobbad i skolan. Hennes djupt religiösa mamma (Julianne Moore) försöker skydda henne från omvärlden och vill inte se sin dotter sårad. Till slut blir Carrie så pressad av sin omgivning att hon utvecklar övernaturliga krafter och använder dom för att hämnas.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Kick-Ass 2

Kick-Ass-2

Kick-Ass 2

Dagens filmtips är en uppföljare som många har sett fram emot nämligen Kick-Ass 2. Här får vi åter igen följa Hit Girl och Kick-Ass som försöker leva ett vanligt liv men det går inte så lätt. För samtidigt som dom försöker få en normal vardag så tar världens första superskurk The Mother Fucker till gatorna och gör staden osäker.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hick

Hick

Kvällens filmtips är komedin Hick från 2011. Här får vi följa en tonåring från Nebraska som bestämmer sig för att testa sin lycka i Las Vegas. Så hon bestämmer sig för att lifta till Las Vegas och det går inte riktigt som planerat, och det är hennes äventyr vi får följa i filmen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hugo

Hugo

Hugo

Kvällens filmtips är filmen Hugo som utspelar sig på 1930talet i Paris. Vi får följa en föräldralös ung kille som lever i väggarna på en tågstation. Han försöker lösa ett mysterium som han och hans för på började medan han levde. På sin resa att lösa sitt mysterium finner han Isabelle som hjälper Hugo på vägen.

Läs mer om filmen samt se trailer…