Pitch Perfect 2

pitch perfect 2

Pitch Perfect 2

För många en efterlängtad uppföljare så får vi åter träffa Barden Bellas och efter ett misslyckat framträdande så måste dom återfå sin heder. Det gör dom genom att försöka vinna den största tävlingen någonsin som aldrig ett amerikanskt lag vunnit tidigare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Ender’s Game

enders_game_ver20_xlg

Ender’s Game

Morgonens filmtips är ingen mindre än sci-fi filmen Ender’s Game. Här tas vi med till en framtid där jorden har blivit attackerat av den fientliga rasen Formics. Men nu jobbar jorden med att förbereda sig inför nästa attack, och till sin hjälp tränar de nu upp barn för att hitta framtidens super soldater.

Läs mer om filmen samt se trailer…

True Grit

True Grit

True Grit

Morgonens filmtips är filmen True Grit som är en remake av originalet som kom 1969 med samma namn. Filmen utspelar sig under vilda västern tiderna i USA, och vi får följa med på berättelsen om en ung tjej som är fast besluten på att hitta sin fars mördare till varje pris. Till sin hjälp har hon en försupen U.S. Marshal och en Texas Ranger som inte kommer så bra överens alltid. Vi får följa med på jakten genom ett fantastiskt landskap efter en kallblodig mördare.

Läs mer om filmen samt se trailer…