Kronjuvelerna


Kronjuvelerna

Kronjuvelerna

Dagens filmtips blir filmen Kronjuvelerna som är en svensk drama film. Vi får följa den unga Fragancia som anhålls för mordförsök på Richard Persson som är son till direktörn i staden. Det enda Fragancia vill är att någon ska tro på henne och lyssna på hennes historia. Genom den historian får vi följa hennes liv och uppväxt.


Filmkritikerna diskuterar Kronjuvelerna:

Erik: Jag gillade filmen Kronjuvelerna och tycker det var en riktigt rolig, trevlig och spännande historia som vi får följa med på. Fragancia Fernandez spelas av Alicia Vikander som tidigare i år tog hem en Guldbagge för sin prestation i filmen Till det som är vackert. Även i den här filmen gör hon rollen väldigt bra och jag ser fram emot att se henne i fler filmer. Den andra personen i filmen som har en väldigt stor roll är Bill Skarsgård som spelar Richard Persson som är son till direktören och även en väldigt malplacerad ung man som är förtjust i Fragancia men problemet är att Fragancia är mer intresserad av Björn Gustavssons karaktär Pettersson Jonsson. Över lag är det som sagt en väldigt underhållande och trevlig film som kan passa större delarna av familjen. Vad tycker ni som har sett filmen? Var den bra? Vem tycker ni var bäst?

Filmtrailer:

Betyg: 4 Nycklar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Det ser ut att bli en av de största filmflopparna på länge, knappt 50 000 besökare på 4 veckor.

  2. Jasså, vad synd att så många missar en bra film.

Trackbacks

  1. […] en fyra fick filmen av Filmkritkerna. se och Gävle Dagblad. Jag tror att alla i hela produktionteamet känner sej jättenöjda. Vi ville […]

Speak Your Mind

*