The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1


The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Kvällens filmtips är Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 som har biopremiär 16 November. Här får vi åter igen träffa Bella och Edward som den här gången ska gifta sig men allt går inte som planerat och smekmånaden får ett oväntat och oönskat slut som kommer att förändra allt. Samtidigt ställs Jacob mellan sin vän Bella och sin flock.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Det har varit mycket skriverier om den här filmen i Sverige och mest är det för att den ännu har 15 år som åldersgräns vilket fortfarande bestrids för att få ner den till 11 år. Och i min meningen kan de vara 11 år utan några problem för den här filmen. Som sagt vi träffar åter Edward som hela tiden vill det bästa för Bella och är lika mesig som vanlig. Men triangeldramat mellan Jacob, Bella och Edward fortsätter i den här filmen. Kristen Stewart gör rollen som Bella bra även i den här filmen och de andra följer mest med känns det som. Vad tycker ni som har sett filmen? Gillar ni den? Vilken är er favorit av filmerna som har kommit?

Filmtrailer:

Betyg: 3 Barn av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Jag tänkte se den ikväll, men lite förvirrad blev jag när det är ett filmtips men ändå sågar ni den lite…. Jag tror den kommer vara helt okej

  2. Var kanske den fjantigaste filmen hittils, inte p.g.a själva historian utan sättet den är inspelad på! Vem kom på den dumma iden att filma extremt många närblider, blev bara skrattretande när det man ser mest är skådespelarnas händer och näsor. Jag och mina kompisare hade svårt att hålla oss för skratt.

Speak Your Mind

*